Solutiile DM in Utilitati, element-cheie in ameliorarea relatiei cu clientii

Mai 2009 - Market Watch.ro

90% din comunicarea cu clientii se realizeaza prin intermediul documentelor. Verdictul se verifica mai ales in interactiunea companiilor de Utilitati cu beneficiarii serviciilor acestora. O interactiune complexa al carei grad de sofisticare a crescut o data cu liberalizarea acestui domeniu si cresterea nivelului concurentei. Fapt care amplifica nevoia de solutii informatice complexe, care sa poata gestiona eficient un volum mare de date.

detalii

Document Management, un "ingredient esential" pentru institutiile financiar-bancare

Aprilie 2009 - Market Watch - nr. 114

Poate functiona o institutie financiar-bancara fara o solutie integrata de Document management? Probabil ca da, insa, conform specialistilor, numarul si calitatea serviciilor oferite s-ar situa undeva la nivelul anilor '50-'60. Ceea ce, la ora actuala, ar insemna un nivel de eficienta foarte scazut si dificultati in pastrarea clientilor si a atragerii altora noi.

detalii

Arhivarea electronică – un must have al companiilor secolului XX

23 Iulie 2008 - Market Watch.ro

Cine are nevoie de arhivare electronică şi care sunt avantajele implementării unui astfel de sistem? XOR IT SYSTEMS vă răspunde la câteva din întrebările legate de acest domeniu.

detalii

XOR IT SYSTEMS la CERF

09.04.2008

De 3 ani consecutiv, XOR IT SYSTEMS participa la CERF, cel mai important targ de telecomunicatii si tehnologia informatiei din Romania. Nici anul acesta nu ne lasam mai prejos.

detalii

Arhivarea electronică, din nou în bloc-starturi

25 Aprilie 2008 - Market Watch - Numarul 104

După ce, în ultimii ani, a fost o adevărată Fata Morgana a MCTI-ului, Legea arhivării electronice pare să se apropie de forma ei finală. ANRCTI a anunţat recent ultima etapă de consultare publică, înainte de a definitiva normele tehnice şi metodologice. Optimismul actorilor din piaţa locală s-a temperat însă corespunzător, după atâţia ani de amânări.

detalii

Solutiile XOR IT SYSTEMS pentru captura de date – mai putin timp petrecut la birou

16 aprilie 2008

Lucrati zilnic cu sute de formulare tipizate de pe care trebuie sa extrageti informatia? Aveti sute de statistici si proiecte de facut cu informatii aflate pe formulare de raspuns? Deadlineurile va preseaza? XOR IT SYSTEMS va ofera solutia la aceste probleme.

detalii