In ce consta solutia de procesare facturi?

EXPERT ONE RESEARCH se dedica in totalitate misiunii de furnizare a unor solutii fiabile si de calitate, gata sa indeplineasca nevoile DMS ale oricarei companii. In spiritul acestei misiuni, procesarea completa a facturilor de orice tip este o activitate ce detine un potential urias de standardizare si automatizare, permitand astfel economii substantiale de timp si de bani.


In momentul actual, facturile trec, de cele mai multe ori, prin mainile mai multor angajati si prin jurisdictia mai multor departamente, in unele cazuri modificandu-si suportul media in mod repetat, fapt ce produce consumuri considerabile de timp si bani. Simultan, prin acest proces greoi, exista si riscul de eliminare a posibilitatii obtinerii anumitor beneficii fiscale, in cazul achitarii la termen a sumelor de plata sau a altor situatii similare.


Datorita aplicatiei oferite de catre EXPERT ONE RESEARCH, intregul ciclu de viata al facturilor este automatizat, incepand cu emiterea/ inregistrarea acestora, trecand prin procesele de identificare si transferare catre personalul autorizat pentru procesare.

Numarul companiilor din diferitele industrii este imens si totusi nici o companie nu este identica cu alta. EXPERT ONE RESEARCH a recunoscut din timp acest specific al pietei si este convins ca fiecare client necesita o solutie modelata strict pe nevoile sale concrete.


Eliminarea modulelor inutile si sporirea performantelor componentelor vitale permite sporirea productivitatii companiei-client, simultan cu reducerea consumului de timp si de bani. Integrarea solutiei de procesare a facturilor in procesele specifice companiei-client reprezinta, pentru EXPERT ONE RESEARCH, o provocare abordata intotdeauna cu maximum de seriozitate, pentru obtinerea unor performante greu de egalat.


Solutia propusa pentru implementare permite alcatuirea unor fluxuri de lucru ce vor transforma receptionarea, identificarea si procesarea facturilor in activitati automatizate aproape in totalitate. Orice camp din cadrul unei facturi poate fi identificat si citit iar informatia poate fi trecuta prin filtre automate de verificare, pentru a fi transferata anagajatilor pentru validarea finala. Prin intermediul fluxurilor de lucru, complet personalizate si adaptate in functie de cerintele clientului, devine posibila obtinerea unei vederi de ansamblu complete ce imbunatateste gradul de transparenta al companiei, costurile de procesare sunt reduse considerabil iar lista de beneficii poate continua. Notabil este faptul ca intreaga corespondenta electronica insotitoare poate fi redirectionata si arhivata, conform proceselor relevante.


O solutie de procesare automata a facturilor trebuie sa functioneze impecabil in paralel cu toate sistemele implementate in cadrul institutiei, in special cu aplicatiile ERP. De aceea, solutia oferita de catre EXPERT ONE RESEARCH poate fi integrata cu usurinta in sisteme ERP bine-cunoscute, precum sistemele SAP, Sage sau Microsoft.

Descoperiti serviciile noastre

   
Scanare Arhivare electronica Captura de date Dezvoltare Software Document Management si
Workflow
Consultanta IT Servicii georeferentiere