Document management si workflow

EXPERT ONE RESEARCH este principalul furnizor de solutii de afaceri ce privesc sistemul de management al documentelor ELO cu toate variantele sale: Office, Professional si Enterprise precum si aplicatiile dezvoltate pe langa acest sistem sau independente de acesta.

Competentele noastre se afla in zona financiara/bancara/asigurari, sectorul public, al distributiei si utilitatilor, sectorul productie si telecomunicatii, prin implementarea unor solutii complexe de genul: solutiei de arhivare electronica, solutiei de scanare si modul pentru citirea codurilor de bare, sistem complet de arhivare electronica si conversie digitala, software pentru terminalele de comanda si informare (InfoKiosk), etc.

Implementarea acestor solutii a dus la cresterea avantajului competitiv precum si la fluidizarea relatiilor cu clientii.

Gama de produse indeplineste toate cerintele unui sistem DMS/ECM si furnizeaza o platforma ideala pentru managementul eficient al informatiei. Datorita flexibilitatii produselor ELO, acestea sunt utilizate de companii din cele mai diverse sectoare de activitate.


Beneficiile/Avantajele unei solutii de document management

Toata lumea stie sa lucreze cu o arhiva, un fiset, un biblioraft sau un registru de indecsi. Aceste mecanisme de organizare din mediul fizic au migrat spre sfera electronica facand posibila organizarea documentelor intr-o maniera similara. Avantajele sunt evidente: facturi, corespondenta, notite, rapoarte sau contracte, toate migreaza de pe birou spre arhiva electronica a ELO. Astfel gestionarea documentelor devine floare la ureche.

Functiile de scanare performante integrate asigura transpunerea cu usurinta a informatiei din format fizic in format electronic. In cadrul arhivei, toate informatiile sunt securizate prin protectie cu parola si masuri de siguranta speciale pe documente si impotriva accesului neautorizat.

Ca solutie DMS moderna, ELO este usor de integrat in programele existente pe calculator, fie ca este vorba de mediul Microsoft sau de sistemele CAD sau ERP existente. Un alt avantaj major al solutiei de document management este arhitectura de sistem orientata spre service SOA.

ELO utilizeaza standarde de interfete recunoscute la nivel mondial precum XML, http, SOAP, Web Services si multe altele.

O solutie de document management complexa include automat si functia de workflow. Prin realizarea de workflowuri prestabilite se obtine o imagine de ansamblu asupra documentelor, informatiilor si a fluxurilor de lucru din companie. Controlul workflowurilor face ca procesele interne din companie sa fie mai transparente.


Avantaje/Beneficii unui workflow

-        Descrie formal procesele dintr-o companie
-        Ajuta la integrarea rapida a noilor angajati
-        Foloseste ca suport pentru introducerea informatiilor online, schimbul de informatii si tranzactii intre departamente
-        Imbunatateste productivitatea si automatizeaza procesele
-        Imbunatateste managementul afacerilor
-        Imbunatateste serviciile pentru clienti


Cand o companie are nevoie de workflow?

-        Daca principalele procese ale organizatiei dumneavoastra includ multe etape.
-        Daca procesele includ participarea multor persoane, echipe sau departamente.
-        Daca terminarea unui proces se bazeaza pe participarea unei a treia parti, fie aceasta reprezentata de agenti, asociati sau furnizori.
-        Daca unele dintre departamentele dumneavoastra beneficiaza de automatizare dar sistemele actuale nu o suporta