Consultanta IT

EXPERT ONE RESEARCH furnizeaza solutii IT pentru toate tipurile de organizatii si companii. Expertiza noastra acopera o paleta specifica de tehnologii, ce ne ofera posibilitatea de a furniza servicii de consultanta si solutii hardware si software, de la configurari de sisteme la implementari complexe de solutii de business, alaturi de servicii de suport, mentenanta si interventii.

Consultanta IT cuprinde si nu se limiteaza la planificarea proiectelor, documentatii si strategii de management, cerinte de analiza sau studii de fezabilitate, precum si servicii de supraveghere a punerii in aplicare a proiectelor.

EXPERT ONE RESEARCH poate oferi recomandari fezabile in ceea ce priveste infrastructura hardware (retele de calculatoare, servere, terminale) necesara pentru atingerea obiectivelor propuse.


Beneficii/Avantaje in consultanta IT

-        Dezvoltarea si adaptarea de produse software pentru a intruni nevoile clientilor.
-        Alegerea sistemului informatic necesar activitatilor specifice.
-        Externalizarea serviciului, soldat cu cresterea performantei si eficientizarea activitatii clientului
-        Dezvoltarea de pachete software specifice specializate in diverse domenii si integrarea lor in sistemul IT al companiei.
-        Proiectarea si implementarea de sisteme informatice.


Consultanta oferita de catre EXPERT ONE RESEARCH este continua - de la initierea proiectului, pe toata perioada contractuala, incluzand recomandari sau solutii pentru redimensionarea corecta a infrastructurii, in vederea obtinerii unei eficiente optime.