Captura de date

Procesarea automata a formularelor este esentiala pentru companiile ce lucreaza cu cantitati mari de astfel de tipizate. Aceste formulare pot reprezenta foi de concurs, formulare informative de la clienti, brosuri de tip feedback, formulare cu diferite informatii despre clienti, in principiu formulare care necesita indexare in vederea anumitor procesari.

Solutia noastra software extrage automat informatiile din documente precum facturi, formulare sau cupoane, utilizand o tehnologie numita recunoasterea optica a caracterelor (OCR). Prin aceasta procedura, software-ul "citeste" informatiile din formulare si facturi indiferent de formatul original al documentelor (fax, email, web sau hartie). Pasul urmator consta in interpretarea, verificarea si transferarea informatiilor rezultate catre sistemul dumneavoastra de document management.


Principalele avantaje ale acestei proceduri sunt:

-        Reducerea costurilor si a timpului petrecut pentru procesarea manuala a formularelor
-        Cresterea productivitatii prin eliminarea introducerii manuale a datelor
-        Posibilitatea accesarii datelor in timp real
-      Acuratete maxima in recunoasterea caracterelor prin tehnicile: OCR / ICR / OMR / BCR (in urma scanarii, softwareul creaza o imagine electronica din care informatia este extrasa utilizandu-se aceste tehnici. Informatia este apoi interpretata si validata intr-un proces automat).
-        Disponibilitate crescuta atat a formularelor cat si a datelor continute in formulare
-       Scalabilitate ridicata in integrarea cu aplicatiile si bazele de date deja existente pentru a-si extinde functionalitatea si performanta
-        Flexibilitate - captura de date se poate realiza atat asupra formularelor si documentelor electronica cat si asupra celor tipizate.