CERF

Bucuresti

In perioada 9 – 13 mai, XOR IT SYSTEMS a participat la CERF, cel mai important targ de tehnologia informatiei si comunicatii al anului, alaturi de ELO Digital Office.
In pavilionul 15, standul 5040, alaturi de partenerii din Romania –Vector Telecom si Romlotus – au fost prezentate cele mai noi si inovative solutii de document management, arhivare electronica si workflow.
XOR IT SYSTEMS isi propune dobandirea statutului de lider de piata pe segmentul de document management, prin oferirea de solutii adaptate necesitatilor fiecarui client in parte, prin profesionalismul specialistilor nostri si prin calitatea germana a produselor noastre.
Datorita flexibilitatii produselor ELO, acestea sunt utilizate de numeroase companii din mai multe domenii de activitate. Clienti cunoscuti cu sunt: Lufthansa, BMW, Airbus, EADS, M+W Zander, Alcatel, Commerzbank, Greek National Bank, BAI, IHKT DRK precum si nenumarate autoritati nationale si regionale, toti au subliniat nivelul calitatii si inovatia descoperite in produsele ELO.