Pentru a utiliza acest site este necesar in prealabil sa cititi si sa acceptati aceste reguli in totalitate. Vizitarea siteului presupune ca sunteti de acord cu aceste reguli si cu legislatia in vigoare, respectiv Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si Legea numarul 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul IT al societatii EXPERT ONE RESEARCH S.R.L.


Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru precum si informatii cu caracter personal prin intermediul formularului de contact, informatii reprezentate prin: nume, adresa de email, telefon, fax.


Colectarea de date cu caracter personal

SC EXPERT ONE RESEARCH SRL poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal dar numai cu acordul dumneavoastra si numai in cazul in care ni le furnizati voluntar.

Formularul de inregistrare prezentat pe site-ul www.xor.ro la sectiunea contact cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact".


Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:
-        Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.
-        Pentru a intra in contact cu dvs pentru a va putea livra serviciile si produsele pe care le-ati cerut si/sau achizitionat.
-        Pentru a solutiona cererile, intrebarile sau reclamatiile facute de dumneavoastra
-        Pentru a procesa comenzile sau cererile dumneavaostra
-        Pentru a realiza studii de piata sau de produs precum marketingul produselor si serviciilor EXPERT ONE RESEARCH si ale furnizorilor sai.
-        Pentru a va putea contacta - prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon - in legatura cu oferte de produse si servicii ale EXPERT ONE RESEARCH si ale furnizorilor sai
-        Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dvs.


SC EXPERT ONE RESEARCH SRL colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-ului.


In diferite sectiuni din Site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat intra in categoria datelor tip "business contact" iar SC EXPERT ONE RESEARCH SRL le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, avand acceptul dumneavoastra.


SC EXPERT ONE RESEARCH SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale SC EXPERT ONE RESEARCH SRL si ale site-ului sau web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

SC EXPERT ONE RESEARCH SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.


Drepturi de autor

Continutul site-ului www.xor.ro este protejat de Legea Dreptului de Autor si drepturile conexe numarul 8/1996 si de modificarile ulterioare aduse prin Legea nr. 285/2004 , Ordonanta de Urgenta 123/2005 si Legea 329/2006.

Toate drepturile sunt rezervate S.C. EXPERT ONE RESEARCH S.R.L.


Toate informatiile si materialele prezentate si publicate, precum texte, imagini, logo-uri si design-ul continute in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris in prealabil al S.C. EXPERT ONE RESEARCH SRL.


Solutionarea litigiilor:

Eventualele neintelegeri relative la interpretarea si/sau aplicarea acestor termeni si conditii vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar in cazul esecului negocierilor, competenta de solutionare va apartine instantelor judecatoresti de drept comun.


Pentru orice intrebari, nelamuriri sau solicitari de utilizare a informatiilor si materialelor de pe acest website va rugam sa ne contactati la: marketing@xor.ro