Ce este tehnologia BCR?

BCR vine de la Bar Code Reader. Un cod de bare este o reprezentare a datelor ce poate fi citita automat si care prezinta anumite informatii referitoare la un produs pe care este aplicat.


De obicei aceste aplicatii software detecteaza codul de bare indiferent de pozitia lor pe pagina, le decodeaza, returneaza continutul si raporteaza valorile recunoscute. Aceasta tehnologie este ideala pentru indexarea si arhivarea a unor volume mari de informatie, de obicei de acelasi tip - facturi, contracte, avize, chestionare, etc. Si de obicei se realizeaza printr-un software automat.

Indexarea Barcode iti permite colectarea informatiei in mod automat si cu un nivel ridicat de acuratete prin protocolul de recunoastere a codului de bare.

Recunoasterea BCR reprezinta cea mai eficienta modalitate de captare a informatiei index printata pe documente. Multe documente au deja incorporate in cadrul codului de bare a catorva informatii cheie - acest lucru reprezinta scenariul ideal deoarece informatia astfel continuta poate fi citita cu o acuratete de aproape 100%.


Recunoasterea BarCode poate fi de asemenea foarte utila si in cazul in care avem de-a face cu documente cu un numar variabil de pagini ce vor primi aceleasi valori index.


Recunoasterea BCR poate fi imbunatatita pentru a furniza informatii mai detaliate si cu o acuratete mai mare pentru cazurile in care avem de-a face cu coduri de bare de o calitate inferioara cum sunt faxurile, paginile rezultate de la imprimantele matriciale, imagini scanate realizate incorect, etc.


Avem posibilitatea procesarii urmatoarelor tipuri de coduri de bare: Code 11, Code 39, Code 93, Code 128, EAN 8, EAN 13, UPC-A si 2 din 5 coduri de bare intercalate.

Descoperiti serviciile noastre

   
Scanare Arhivare electronica Captura de date Dezvoltare Software Document Management si
Workflow
Consultanta IT Servicii georeferentiere