Echipa

Suntem permanent orientati spre dezvoltare. Astfel, avem departamente specializate, ce asigura calitatea produselor si solutiilor noastre.DEZVOLTARE SOFTWARE

Echipa noastra stabileste toate sistemele aflate la baza proiectelor si solutiilor oferite, de la machetele de interfata software cu utilizatorul si descrierea algoritmilor de lucru in pseudolimbaj la stabilirea cerintelor tehnice referitoare la partea de programare din partea tehnica a produselor si metode de testare si evaluare pentru modulele software.

Tot aici se realizeaza defalcarea tuturor proiectelor in probleme si subprobleme, urmarindu-se indeplinirea acestora din punct de vedere tehnic.DEPARTAMENTUL SOLUTII

Este furnizorul de solutii de afaceri ce privesc sistemul de management al documentelor ELO cu toate variantele sale: Office, Professional si Enterprise, precum si aplicatiile dezvoltate pe langa acest sistem sau independente de acesta.

Competentele noastre se afla in zona financiara/bancara/asigurari, sectorul public, al distributiei si utilitatilor, sectorul productie si telecomunicatii, prin implementarea unor solutii complexe de genul: solutiei de arhivare electronica, solutiei de scanare si modul pentru citirea codurilor de bare, sistem complet de arhivare electronica si conversie digitala, software pentru terminalele de comanda si informare (InfoKiosk), etc.

Implementarea acestor solutii a dus la cresterea avantajului competitiv precum si la fluidizarea relatiilor cu clientii.

Departamentul solutii participa activ prin dezvoltarea de solutii tehnice alaturi de programatorii din departamentul de dezvoltare software precum si la implementarea solutiei.DEPARTAMENTUL SERVICII

Dotat cu aparatura de ultima generatie ale unor marci de renume - Panasonic, Avision si Image Access -, departamentul servicii urmeaza doua cai principale de dezvoltare: partea de conversie din format fizic in format electronic a documentelor si partea de culegere si introducere a datelor in aplicatiile dezvoltate de companie.

Fiecare client in parte este tratat cu atentie si respect iar confidentialitatea informatiilor este pusa pe primul plan.

Descoperiti serviciile noastre

   
Scanare Arhivare electronica Captura de date Dezvoltare Software Document Management si
Workflow
Consultanta IT Servicii georeferentiere