Despre noi

Pentru a ajuta companiile sa-si mentina standardele de calitate, reputatia si pozitia pe piata este nevoie de un set de optiuni aflate la granita dintre management, arhivare, conversia documentelor din format fizic in electronic si workflow. Toate acestea tind spre acelasi rezultat - necesitatea existentei unor solutii.

Cu aceasta idee si inarmati cu entuziasm, ne-am unit fortele in august 2002, pentru a infiinta EXPERT ONE RESEARCH, companie dedicata serviciilor si solutiilor integrate de management al documentelor, arhivare electronica, captura de date din formulare si workflow.

Am reunit sub acest brand experienta si competenta echipei si a partenerilor, bazandu-ne si pe colaborarile cu specialisti din alte domenii de activitate, pentru oferirea celor mai bune solutii.

Munca noastra se bazeaza pe abordarea informatiei ca instrument strategic, garantand astfel succesul in afaceri.


De asemenea, EXPERT ONE RESEARCH pune la dispozitia dumneavoastra o gama completa de produse din sfera echipamentelor de scanare. Colaboram cu distribuitori de incredere, ce asigura un transport rapid al comenzilor, afaceri excelente, toate acestea alaturi de ultima tehnologie.

Suntem mandrii reprezentanti ale unora din cele mai de calitate branduri din industrie: Panasonic, Avision si Image Access.

Descoperiti serviciile noastre

   
Scanare Arhivare electronica Captura de date Dezvoltare Software Document Management si
Workflow
Consultanta IT Servicii georeferentiere