Porsche Leasing Romania
La inceputul anului 2004 am inceput colaborarea cu firma XOR IT SYSTEMS pe un proiect de conversie digitala a arhivei fizice de documente. Desi volumul de lucru a fost destul de mare(...) conversia s-a terminat in timpul stabilit, astfel incat toate consultarile arhivei se fac acum doar in format electronic intr-un timp foarte scurt. Ulterior, cu ajutorul lor am reusit sa ne infiintam propriul birou de arhivare electronica. Consider colaborarea cu XOR IT SYSTEMS ca fiind foarte buna si vom apela la ei ori de cate ori va fi necesar.

Cosmin Prisacaru

Director IT

LaFarge Romcim SA
Colaborarea intre LAFARGE ROMCIM si XOR IT SYSTEMS s-a desfasurat in perioada mai 2004. Motivul pentru care am apelat la serviciile lor a fost pentru a ne proiecta si captura informatiile din biletul de tombola de la Construct Expo 2004. Colaborarea cu specialistii de la XOR IT SYSTEMS s-a dovedit a fi un real succes, furnizandu-ne in timp util baza de date cu toti participantii de la Construct Expo, rapoartele statistice si arhiva electronica de formulare.

Teodor Bilciu

Commercial & Marketing Director

Institutul National de Statistica
Am inceput colaborarea cu XOR IT SYSTEMS la inceputul anului 2003. In decembrie 2002 Institutul National de Statistica a fost desemnat de ministerul agriculturii pentru a incepe un nou studiu si anume recensamantul agricol general. Dupa doua luni a trebuit sa adunam si sa centralizam toate informatiile. Problema principala pe care am intampinat-o a fost captura informatiilor dintr-o cantitate enorma de documente. XOR IT SYSTEMS ne-a oferit o solutie inovatoare si foarte rapida: captura automata de date din formulare folosind metoda scanarii. Aceasta metoda nu mai fusese folosita in Romania inainte. Dupa cateva demonstratii ne-au convins ca aceasta este cea mai buna solutie. Asa ca am decis sa o utilizam. Folosirea serviciilor XOR IT SYSTEMS s-a dovedit a fi un succes. Au terminat procesarea si exportul datelor in numai trei luni. Rezultatul: o baza statistica digitala si o arhiva de formulare electronice. A fost o oportunitate pentru noi sa dezvoltam alte proiecte bazate pe aceste rezulate zece luni mai tarziu. Colaborarea cu XOR IT SYSTEMS a fost un succes si continuam dezvoltarea relatiilor pentru proiecte viitoare.

Gabriel Jifcu

Secretar General

Siveco Romania
Am colaborat cu XOR IT SYSTEMS la sfarsitul anului 2002 si inceputul lanului 2003. Motivul pentru care am apelat la serviciile lor a fost de a ne ajuta in implementarea si dezvoltarea unei aplicatii software pentru un dictionar universal, DictUS, aplicatie inclusa in suita de produse software educationele AEL distribuita in prezent in toate liceele din Romania. Aplicatia finala s-a dovedit a fi o aplicatie robusta, usor de folosit si performanta. XOR IT SYSTEMS si-a respectat obligatiile si a rezolvat cerintele si problemele ce au aparut pe parcurs, dand dovada de profesionalism si seriozitate. Pe perioada garantiei, XOR IT SYSTEMS a raspuns prompt la cerintele noastre de actualizare si modificare a aplicatiei.

Florin Ilia

Director Departament INTERNET SPACE

Document Management
Colaboram cu firma XOR IT SYSTEMS din mai 2006. Motivul pentru care am apelat la serviciile lor a fost pentru a ne ajuta la achizitionarea, implementarea si configurarea unei aplicatii de document management si arhivare electronica.
Solutia oferita de XOR IT | ELOprofessional, a urmarit toate functionalitatile cerute, printre care enumeram: posibilitatea de a scana si arhiva electronic un numar de peste 100.000 documente lunar; livrarea unei interfete de definire a unor zone ce urmau fi OCRizate si stabilirea campurilor in care a fost salvata informatia.
Implementarea s-a realizat in timpul stabilit prin contract de maxim 25 de zile lucratoare. De asemenea au fost furnizate pe perioada de suport tehnic atat updateuri pentru versiuni minore sau majore precum si patch-uri pentru rezolvarea oricarei probleme aparute.
Apreciem capacitatea de analiza a personalului XOR IT SYSTEMS si a profesionalismului de care dau dovada in rezolvarea fiecarei solicitari in parte. Consideram colaborare cu XOR IT SYSTEMS ca fiind foarte buna si vom apela la ei ori de cate ori va fi necesar.

Violeta Muntean

Administrator

EOS KSI Romania
Colaboram cu firma XOR IT SYSTEMS de la finele anului 2006 pe domeniul furnizarii, implementarii si configurarii sistemului de management al documentelor ELOprofessional.
Pe langa serviciile de scolarizare, implementare, configurare si mentenanta, XOR IT SYSTEMS ne-a furnizat si o integrare a aplicatiei ELO cu solutiile EOS KSI Romania SRL, astfel utilizatorii nostrii putand accesa direct din aplicatia EOS KSI documentele din arhiva electronica, referitoare la cazul respectiv.
Au fost rezolvate fara intarziere problemele semnalate de noi. Colaboram cu ei si in prezent.

Ana Maria Vasilenciuc

Senior Team Leader IT & Business Processes

Editura SIGMA
Colaboram cu firma XOR IT Systems de la finele anului 2004 pe domeniul serviciilor de scanare a tuturor formularelor generate pentru concursurile nationale CANGURUL plus barajele aferente:
Lingvist franceza-germana
Lingvist engleza-germana
Matematica-Informatica
Invest
XOR IT Systems a realizat proiectarea formularelor de participare, captura informatiei din formularele tipizate, prelucrarea acesteia si oferirea de rapoarte periodice.
Au fost rezolvate fara intarziere toate problemele semnalate de noi iar volumul de lucru necesar pe zi (minim 25.000 pagini) a fost respectat fara echivoc.
Colaboram cu ei si in prezent.

Florin Panait